Winkelruimte Ede
Ede, Oude Kerkplein 68.
Winkelruimte Ede
Soort status: Actief
Categorie: Commercieel
Pand ID: 2160
Koop/Huur: Te huur
Bouwjaar: 2000
Oppervlakte: 161 m2

Adres: Oude Kerkplein / Achterdoelen in Ede

Metrage

unit 6 Oude Kerkplein 68  161 m2  vanaf EUR 150, - per m2

unit 7 Oude Kerkplein 67  161 m2  vanaf EUR 150, - per m2

unit 14 Achterdoelen 10   209 m2  vanaf EUR 100, - per m2

 

De units variëren in grootte en kunnen desgewenst samengevoegd worden.

Frontbreedte: Vanaf 7,5 meter

Opleveringsniveau: De units worden in casco staat, inclusief nutsvoorzieningen tot aan de meterkast en winkelpui opgeleverd. De vrije hoogte bedraagt ca. 4 meter.

Parkeerplaatsen: Er is voldoende parkeergelegenheid, parkeerfaciliteiten in parkeergarages onder het Marktplein en de Achterdoelen.

Promotiebijdrage: Naast de huurpenningen brengt verhuurder een promotiebijdrage in rekening, zijnde € 5,- per gehuurde m² per jaar exclusief btw. Verhuurder draagt deze bijdrage vervolgens volledig af aan de OVEC (Ondernemers Vereniging Ede Centrum).

Algemeen

Het gehele project bestaat in totaal uit 14 winkelunits en een horecagelegenheid op de hoek van de Achterdoelen/Kerkplein.

Inmiddels zijn er winkelunits verhuurd aan: iCenter, Het Huis Opticiens, ICI Paris, Scherrenburg Schoenen en Scapino. De horecagelegenheid is in gebruik door Stadscafé Oscar.

Ligging

De winkelunits zijn centraal gelegen midden in het centrum van Ede en worden omsloten door de Grotestraat, Achterdoelen en het sfeervolle Kerkplein. Deze locatie kenmerkt zich door de hoge passantenintensiteit, door de ligging aan de hoofdwinkelstraat Grotestraat en de publiektrekkers zoals onder andere de Media Markt, The Sting, HEMA, V&D en Albert Heijn.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van winkelgebied Kerkplein is uitstekend te noemen door de centrale ligging nabij de ringweg rondom de binnenstad van Ede.

Parkeergelegenheid

Er is volop parkeergelegenheid in de parkeergarages onder het Marktplein en de Achterdoelen.

No reviews for house
Powered by OrdaSoft!