Winkelruimte Zutphen
Zutphen, Laarstraat 12.
Winkelruimte Zutphen
Soort status: Actief
Categorie: Commercieel
Pand ID: 523
Koop/Huur: Te huur
Bouwjaar: 1900
Oppervlakte: 91 m2

Adres: Laarstraat 12 Zutphen

Algemeen: De gemeente Zutphen met 47.112 inwoners heeft een grote verzorgende functie. Niet alleen voor Zutphen maar ook voor de Achterhoek en een deel van de Veluwe. Zutphen heeft een uitgebreid winkelaanbod met tal van speciaalzaken. De stad kent drie hotels en een groot aantal restaurants, cafés en bars.

Bereikbaarheid Station Zutphen is een spoorwegknooppunt. Er zijn twee treinen per uur naar Winterswijk, Hengelo-Oldenzaal, Deventer-Zwolle, Apeldoorn, en vier treinen per uur naar Arnhem-Nijmegen. Zutphen ligt circa tien kilometer ten zuiden van de A1, onder Deventer, en is een knooppunt van provinciale wegen: de N348 (Arnhem-Zutphen-Deventer-Ommen), N345 (Apeldoorn), N346 (Hengelo), N314 (Doetinchem), N319 (Winterswijk) en N826 (Laren).

Ligging De Laarstraat is één van de belangrijkste toegangsstraten van en naar het kernwinkelgebied van Zutphen. De winkel ligt in het verlengde van de Beukerstraat, het A1 winkelgebied. De Polsbroekpassage is eveneens nabij waar zich ook talrijke grote landelijke filiaalbedrijven bevinden waaronder; Xenos, Schoenenreus, Bristol, Discus en een volledig vernieuwde en vergrootte Albert Heijn XL.

Voor de winkelruimte is gelegenheid voor het parkeren van auto’s.

Metrage Het pand heeft een oppervlakte van circa 431 m² als volgt opgebouwd:

- 91 m² winkelruimte
- 114 m² winkel/magazijnruimte/werkplaats splitlevel
- 138 m² kelder/opslagruimte
- 88 m² algemene ruimte met pantry, ruime keuken, kantoorruimte en toilet. Er is geen Nen 2580 aanwezig.

No reviews for house
Powered by OrdaSoft!